Home           Instalare          Generalitati           Configurare         Probleme         Download         Mesaje de eroare       Help - Strongdc

 Huburi romanesti           Huburi straine          Top Huburi           Modurile Activ-Pasiv         Operatori         Sfaturi         Forum       Istorie - Strongdc

 

     


       
                           
STRONGDC - Generalitati
                                     

       

       
Principalele caracteristici ale STRONG-DC :

           Download prin segmente
                 Descarcati un fisier de la mai multi utilizatori simultan, fara erori. Acest mod de download imbunatateste dramatic viteza, în special pentru conexiuni rapide (gen cablu-fibra optica), si este mai sigur decât descarcarea clasica. Pozitia si dimensiunea segmentelor sunt decise de dimensiunea fisierului si de viteza de download a segmentelor.

           Conexiune intre pasivi

                 Este permisa conexiunea intre 2 utilizatori pasivi prin folosirea NAT (network address translation) aceasta insemnand ca puteti downloada de la toti utilizatorii chiar si cand sunteti in mod pasiv.

           Criptarea
                 Datele trimise catre serverul de comunicatie (hub) sunt criptate, marind securitatea utilizatorului si limitarile impuse de catre providerul de internet.

           Partajarea partiala a fisierelor
                 Permite downloadarea sau uploadarea segmentelor de fisiere care sunt downloadate de dvs sau alti utiliatori. Aceasta metoda de sharing creste viteza de download si propagarea extinsa a fisierelor in retea.

           Mod de cautare DHT
                 Acest mod de cautare se bazeaza pe un hub independent (Kademlia) facand cautarea eficace. Fisierele sunt partajate si in afara huburilor conectate, astfel acestea pot fi gasite chiar daca nu sunteti conectat mereu pe aceleasi huburi de strong dc.

           Download/Upload cu viteza limitata
                 Exista posibilitatea de a limita viteza de download pentru Strong-dc pentru a permite utilizarea altor programe ce folosesc conexiunea de internet, cum ar fi un browser web. De fapt viteza de download si upload este proportionala cu numarul de sloturi deschise si huburi conectate.

           Deconectare automata pt. download lent
                 Strong dc deconecteaza de la download utilizatorii-surse care au viteza sub o limita o anumita perioada de timp, Sursa este deconectata pentru a optimiza ocuparea sloturilor daca viteza e prea mica.

           Personalizarea programului
                 Sunetele pot fi configurate, de asemenea interfata si culorile, butoanele, mesajele primite, emoticoanele, etc.