Home           Instalare          Generalitati           Configurare         Probleme         Download         Mesaje de eroare       Help - Strongdc

 Huburi romanesti           Huburi straine          Top Huburi           Modurile Activ-Pasiv         Operatori         Sfaturi         Forum       Istorie - Strongdc

 

     


       
                           
STRONGDC - Mesaje de eroare
                                     

       


           You have been Banned ! (ai fost banat)
                 Exista doua tipuri de ban : temporar si permanent, de asemenea poate fi banat manual un user, adica Nick-ul devine nefolosibil. Ban-ul teporar este deobicei de 10 minute dar poate dura si o saptamana. Cele permanente sunt introduse intotdeauna manual de catre un Operator. Daca ai fost banat trebuie sa rezolvi problema care a cauzat aceasta, in general fisiere nepermise si sa astepti sa treaca perioada necesara. De asemenea poti contacta unul dintre operatorii de pe hub-ul respectiv pentru a-ti explica situatia, daca nu reusesti te poti conecta pe alte huburi, razboaiele personale cu operatorii nu ajuta.

           Connection Timeout

                 Aceasta eroare apare in general din cauza unei setari gresite a Strong-DC sau a firewall-ului din Windows. Pentru a arezolva aceasta problema puteti relua configurarea programului Configurare sau poti dezactiva Firewall-ul temporar pentru a testa conexiunea. De asemenea aceasta eroare poate proveni de la providerul de internet care a blocat portul 411 in ideea de a nu folosi acest gen de programe. Daca nu reusiti sa scapati de aceasta eroare solutia ultima este trecerea in mod Pasiv.

           No slots available
                 Utilizatorul de la care incerci sa downloadezi are deja sloturile de upload ocupate, solutia este sa astepti pana se elibereaza unul, din pacate nu se stie cat timp va dura.

           All download slots taken
                 Ati configurat o limita de downloaduri maxime posibile si aceasta a fost atinsa. Corectati configurarea si eroarea va disparea.

           TTH Inconsistency or Full tree does not match TTH Root
                 Acest mesaj de eroare apare atunci cand incercati sa downloadati un fisier care are suma de control (TTH) diferita fata de cea gasita in lista de asteptare, poate fi si un fisier corupt cu aceeasi denumire. Exista doua variante de a ocoli aceasta eroare, efectuati o cautare dupa TTH (meniul click dreapta pe fisierul din Download Queue) sau stergeti fisierul din Download Queue si refaceti cautarea fisierului.