Home           Instalare          Generalitati           Configurare         Probleme         Download         Mesaje de eroare       Help - Strongdc

 Huburi romanesti           Huburi straine          Top Huburi           Modurile Activ-Pasiv         Operatori         Sfaturi         Forum       Istorie - Strongdc

 

     


       
                           
STRONGDC - Activ - Pasiv
                                     

       


           Modul Activ
                 Acest mod de conectare va ofera posibilitatea de a folosi la maxim resursele Strong-DC, se realizeaza astfel conexiuni in-out cu restul utilizatorilor. Cautarea se face prin intermediul huburilor iar rezultatele cautarii vor fi receptionate direct de la userii activi si prin intermediul hubului de la userii pasivi. Modul activ da posibilitatea de a downloada si de la userii pasivi, insa viteza nu difera, aceasta este data de provider si de numarul de surse gasite..
           

           Modul Pasiv
                 Acest mod este nerecomandat fiind acceptat doar ca o rezerva, in acest mod Strong-DC nu face decat legaturi Outbound, cautarile se fac doar prin intermediul huburilor iar rezultatele se intorc la fel, fiind limitate la 5 de catre hub. In plus utilizatorii pasivi nu pot downloada nimic de la alti utilizatori pasivi, acest mod de conectare fiind refuzat pe unele huburi..

           Port Forwarding
                 In meniul programului mergeti la File->Settings->Connection Setings si veti avea optiunile de mai jos :


                           .

                 Prima optiune (Direct connection) este modul Activ, bifati aceasta si faceti o cautare dupa muzica des intalnita. Daca va apar fisiere gasite sunteti in cazul fericit in care nu mai aveti nevoie de alte setari suplimentare. Ultima optiune este modul Pasiv, puteti face acelasi test de search si probabil veti primi cateva rezultate.

                 Cea de a doua optiune (Firewall with UPnP) se foloseste cand sunteti conectat la internet printr-un router Plug and Play, acest tip de router este vazut ca o conexiune disponibila in Network Connections. Programul va configura singur routerul cand alegeti aceasta optiune, adica va efectua un Port Forwarding, dupa aceasta va fi necesar sa reporniti Strong DC, uneori chiar si routerul va trebui resetat. Testarea se va face ca in cazurile de mai sus.

                 In cazul in care niciuna din primele doua optiuni nu genereaza fisiere la cautare cel mai probabil va conectati printr-un router pe care va trebui sa-l configurati manual pentru Port Farwarding. Pentru aceasta bifati cea de a treia optiune si consultati manualul routerului sau apelati la o persoana care a configurat routerul anterior, oricum daca nu detineti Login si Password pentru acesta, nu aveti decat ultima varianta, adica Passive.