Home           Instalare          Generalitati           Configurare         Probleme         Download         Mesaje de eroare       Help - Strongdc

 Huburi romanesti           Huburi straine          Top Huburi           Modurile Activ-Pasiv         Operatori         Sfaturi         Forum       Istorie - Strongdc

 

     


       
                           
STRONGDC - Operatorii
                                     

       


           Ce sunt operatorii ?
                 Operatorii (OP) supervizeaza activitatea pe huburi, chat-ul si fisierele puse la sharing. Acestia pot interzice anumite activitati si anumiti useri prin operatia denumita "ban", adica excluderea temporara sau permanenta pe considerente proprii. Operatorii au obtinut acest statut de la un alt operator sau de la proprietarul hubului. Daca nu puteti accesa un hub sau aveti anumite probleme pe care nu le puteti rezolva, va puteti adresa unui operator pe chat. Acestia pot fi recunoscuti in partea de sus a listei cu useri, nu figureaza cu sharing in general si au o cheie la iconul propriu :
                                                                                                       
           Ce sunt botii (robotii) ?

                 Botii au acelasi icon ca operatorii dar pot fi diferentiati prin denumire (Security, Trivia, OPChat, etc), acestia sunt de fapt scripturi (programe) dar figureaza ca operatori, in consecinta nu incercati sa va certati cu un bot daca ati fost banat sau redirectionat de catre acesta.           Ce sunt userii inregistrati ?
                 Acest tip de useri au o parola introdusa pentru a nu se putea conecta altcineva cu nick-ul respectiv, pe unele huburi au denumiri de "VIP", dar nu-i confundati cu vreo vedeta, nu au niciun fel de privilegii in plus fata de userii neinregistrati.