Home           Instalare          Generalitati           Configurare         Probleme         Download         Mesaje de eroare       Help - Strongdc

 Huburi romanesti           Huburi straine          Top Huburi           Modurile Activ-Pasiv         Operatori         Sfaturi         Forum       Istorie - Strongdc

 

     


       
                                     
STRONGDC - Probleme
                                     

       

       
Intrebari frecvente pentru STRONG-DC :

           Ce este Modul Activ ?
                 Este modul corect de functionare a Strong DC, necesita ca ambele protocoale TCP si UDP sa functioneze prin acelasi port. Daca NU sunteti conectat printr-un router, lasati campul de IP liber de la Configurare (Settings->Connection settings) si permiteti Strong DC sa iasa prin firewall.
.                 Daca sunteti conectat printr-un router problema e mai complicata, trebuie sa configurati routerul pentru a putea folosi modul Activ prin optiunea "Firewall with manual port forwarding", pentru aceasta cititi in detaliu la
Modul Activ-Pasiv

           De ce nu-mi functioneaza cautarea ?

                 Cel mai probabil aveti setat modul activ din Strong DC dar conexiunea dvs la internet nu permite acest mod, vedeti raspunsul de mai sus. Cea mai rapida metoda de rezolvare este de a trece la modul Pasiv, in acest caz cautarea va da rezultate mai putine decat in modul Activ.

           De ce nu pot downloada fisiere mai mari de 4Gb ?
                 Raspunsul e foarte simplu, folositi la hard-disk formatul vechi FAT32 in loc de NTFS, care nu permite fisiere mai mari de 4Gb. Pentru a rezolva aceasta problema trebuie sa convertiti formatul FAT32 in NTFS, in Windows gasiti utilitarul "Convert.exe" pentru a face aceasta operatie, sau se poate reformata partitia respectiva, caz in care se pierd datele.

           De ce am viteza mica de download ?
                 Cel mai probabil sursa download-ului are viteza mica sau are o limitare la upload, aceasta problema dispare in general cand acelasi fisier exista la mai multe surse. Daca viteza de download este constant mica este posibil ca providerul de net sa nu suporte viteze mai mari, unii provideri chiar limiteaza sau blocheaza anumite porturi TCP prin care functioneza programele P2P ca Strong DC sau torrent.

           De ce nu ma pot conecta pe orice hub ?
                 Aici sunt doua variante probabile, prima este ca nu ai suficiente fisiere puse la Sharing si robotul de paza pe hub-uri te exclude cu un mesaj in acest sens, ori a doua varianta este ca nu ai suficiente sloturi de Upload deschise. Este recomandat sa aveti un numar dublu de sloturi deschise decat numarul huburilor conectate.